Wir verwenden eigene und fremde Cookies zur Analyse unserer Dienstleistungen. Wenn Sie weitersurfen, gehen wir davon aus, dass Sie deren Gebrauch akzeptieren. Mehr Information HIER

Historia de España. Autonomías. Barcelona 1714. Jacques Rigaud: crònica de tinta i pólvora - Hernánd


 • Artikel: 1

  Zustand: Sehr gut (neu oder wie neu, ohne Gebrauchsspuren)

  Directamente de la Editorial!!!


  Autores: F. Xavier Hernàndez Cardona/Francesc Riart i Jou

  Cartoné cosida amb capçades

  Estiu de 1714: els ulls de tot Europa miren cap a Barcelona.

  La ciutat està encerclada per les tropes combinades de Felip V i Lluís XIV. El rei de França ha enviat el duc de Berwick amb l’exèrcit més poderós de l’època per completar el setge d’una ciutat que ha resistit durant un any els embats de les tropes borbòniques. Sense aliats i gairebé sense esperances de vic¬tòria, els defensors de Barcelona es preparen per afrontar el final d’una lluita èpica i desigual en defensa de les llibertats i les Constitucions de Catalunya.

  Quines van ser les tàctiques militars i les armes de combat utilitzades per tots dos bàndols? Qui eren els soldats que van participar en el conflicte? Com era la Barcelona del setge? A partir de la sèrie iconogràfica de gravats inspirats en l’assalt a Barcelona de Jacques Rigaud, il•lustrador i cronista de l’època, aquest llibre descriu en profunditat la teoria militar del moment i mostra com es va posar en pràctica al setge de Barcelona, en una batalla que va esdevenir model i objecte d’estudi a tot el continent.

  Un llibre de F. Xavier Hernàndez Cardona, historiador i catedràtic de la Universitat de Barcelona i autor de nombroses obres d'història militar, i de Francesc Riart i Jou, documentalista, pintor i il•lustrador especialitzat en arqueologia i història.

   

  Páginas 128

  Colección Inédita

  Librooks 2014

   

  COMPLETAMENTE NUEVO DE PRIMERÍSIMA MANO

  BRAND NEW FIRST-HANDÜber diesen Artikel informieren