Wir verwenden eigene und fremde Cookies zur Analyse unserer Dienstleistungen. Wenn Sie weitersurfen, gehen wir davon aus, dass Sie deren Gebrauch akzeptieren. Mehr Information HIER

Historia de España. Autonomías. DESCOBERTA I CONQUESTA CATALANA D’AMÈRICA - Enric Guillot (Cartoné)


 • Artikel: 1

  Zustand: Sehr gut (neu oder wie neu, ohne Gebrauchsspuren)

  Directamente de la Editorial!!!


  Una història reescrita pels castellans

  «La història d'aquest llibre va començar fa sis anys quan, per casualitat, navegant per la xarxa, vaig trobar un mapa an¬tic amb una senyera catalana sobre el continent americà. El mapa anava acompanyat del següent text explicatiu: Mapa de l'Atlàntic Nord, cartografia portuguesa del segle XVI.»

  Vet aquí, en paraules del propi Enric Guillot, el punt de partida d'aquest llibre. L'impacte causat per la visió d'aquell mapa va remoure la consciència i les entranyes d'aquest barceloní apassionat per la història que un dia va decidir consagrar bona part del seu temps a una tasca cabdal: indagar, comprovar i demostrar la presència dels catalans a les gestes de la descoberta d'Amèrica. Fruit d'una recerca minuciosa que l'ha portat a recórrer els fons museístics d'arreu del món, el volum de documentació cartogràfica i iconogràfica recopilada esdevé pro¬va irrefutable d'una hipòtesi lògica —la participació catalana al descobriment del Nou Món— que ja és certesa; al temps que reforça d'altres qüestions més controvertides com la catalanitat d'en Colom. Amb rigor, arguments i amenitat, Enric Guillot reescriu la història de la nació catalana.

  Per donar màxima difusió a les tesis d'Enric Guillot, l'obra es presenta en una edició trilingüe (català, castellà i anglès), i en gran format il•lustrat a color. Això permet reproduir de la ma¬nera més clara i impactant possible tota la iconografia i carto¬grafia que dóna suport als arguments de Guillot. Més de 50 mapes i portolans dels segles XV-XVIII rescatats de fons mu¬seístics d'arreu del món constitueixen la base de l'evidència. Els mapes s'acompanyen d'altres proves que contribueixen a corroborar els fets, com ara banderes, escuts d'armes, repro¬ducció de registres i gravats de l'època.

  En paraules de Jordi Bilbeny, referència en la matèria, precursor en la línea d'estudi que tracta el llibre i prologuista del mateix, «Enric Guillot ha esdevingut el màxim expert actual en la història gràfica de la descoberta catalana del món.

  De l'expansió nàutica catalana per les mars i les terres del planeta. Aquest llibre n'és la mostra més evident.»

   

  Páginas 240

  Colección Inédita

  Librooks 2012

   

  COMPLETAMENTE NUEVO DE PRIMERÍSIMA MANO

  BRAND NEW FIRST-HAND

   

  Os invito a visitar mi tienda en Todo Colección:

  www.todocoleccion.net/tienda/mertobuÜber diesen Artikel informieren