Wir verwenden eigene und fremde Cookies zur Analyse unserer Dienstleistungen. Wenn Sie weitersurfen, gehen wir davon aus, dass Sie deren Gebrauch akzeptieren. Mehr Information HIER

Assaig. La republica islamica d'espanya - PILAR RAHOLA


 • Artikel: 1

  Zustand: Sehr gut (neu oder wie neu, ohne Gebrauchsspuren)

  Directamente de la Editorial!!!


  Aquest llibre no planteja cap xoc de civilitzacions, sinó un xoc entre la civilització i la barbàrie.

  I si en la barbàrie s'inclouen tots aquells que usen una religió i un Déu per justificar odis, esclavatges, fanatisme i terrorisme, en la civilització s'inclouen aquells que lluiten per la llibertat. No és, doncs, un llibre contra l'Islam. És un llibre a favor de tots els musulmans, homes i dones, que lluiten pels seus drets i perquè la seva identitat cultural no sigui usada per destruir valors fonamentals. I és un llibre en contra de tots els musulmans que, en nom d'aquesta identitat, estan destruint l'Islam mentre intenten destruir-nos a tots. Ni Huntington, ni Fallaci, molt al contrari, perquè no són els Déus els que lluiten. Són els que usen Déu per anar contra els éssers humans.

  Es tracta, doncs, d'una defensa convençuda de la modernitat, la civilització i la llibertat. I avui, qui més brutalment amenaça aquests grans conceptes és l'islamofeixisme, la ideologia totalitària que, en nom d'Al·là, ens amenaça seriosament. També avui, qui més heroicament lluita a favor d'aquests grans conceptes són els musulmans valents, i molt especialment les dones que alcen la veu contra aquesta ideologia. No és un llibre que neixi de la por. Però és un llibre motivat pel convenciment que, avui en dia, tenim molta por de parlar clar.

  Pilar Rahola. Llicenciada en Filologia Hispànica i Filologia Catalana, és periodista i escriptora.

  Coneix bé el món de la política des de fora i des de dins: com a analista a diversos mitjans de comuncació, però també gràcies a la seva feina al Congrés dels Diputats i a l'Ajuntament de Barcelona als llarg dels anys noranta. Ha dirigit, en ràdio i televisió, el programa d'entrevistes Vis a vis. Ha col·laborat en emissions dirigides per periodistes com Jesús Hermida, Luis del Olmo, Júlia Otero, Ana Rosa Quintana, Xavier Sardà, Ana García Lozano, Jordi González i Antoni Bassas. Actualment escriu al diari La Vanguardia i col·labora als programes de Josep Cuní a TV3 i de Jordi Basté a RAC1.

   

  Páginas 280

  Colección Origens

  La Magrana 2011

   

  COMPLETAMENTE NUEVO DE PRIMERÍSIMA MANO

  BRAND NEW FIRST-HANDÜber diesen Artikel informieren