AMADEU CASALS PONS, ( 1930 - 2010 ) EXTRAORDINARIA ACUARELA DE CADAQUES. FIRMADA


5 fotos AMADEU CASALS PONS, ( 1930 - 2010 ) EXTRAORDINARIA ACUARELA DE CADAQUES. FIRMADA (Arte - Acuarelas - Contemporáneas siglo XX)

 • Artikel: 1

  Zustand: Normal (mit normalen Gebrauchsspuren)


  CASALS PONS, AMADEU

  Nascut a Vilassar de Dalt (Barcelona) l’any 1930. Fill d’orfebre es va formar d’una manera autodidacta i es va iniciar en la pintura a la fi dels anys 50. Va realitzar la seva primera exposició individual en 1953 en la Sala de Vilassar  d'Alt. Va aprendre perspectiva de Josep Fábregas i de Ramón Fort, va aprendre la tècnica d’aigualida. Va ser el pintor català John Agell qui li va recomanar la dedicació a l’aquarel·la. . Va exposar també la seva obra en La Pinacoteca, Tot Art (Andorra), Cercle de Belles Arts (Palma de Mallorca), Galeria Gifré & Escoda (Barcelona) i en la Sala Rusiñol de Sant Cugat. Va guanyar nombrosos premis com el Segon Premi Nacional d’aquarel·la a Madrid l’any 1987, el Premi Internacional de Dibuixo Ynglada-Guillot a Barcelona i la Medalla d’Or de l’agrupació de Aquarel·listes de Catalunya. La seva obra està present en el Museu de la Real Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, en el Museu Els Templiers de Cotlliure, en la Fundació Martínez Lozano (Llança) 


  i en la Pinacoteca   Municipal "Llegat Francesc Galí" ( Palamós). En 1993 la Sala Rusiñol li va dedicar el lliuro "Amadeu Casals", volum II de la col·lecció "Homenatges Rusiñol", per Francesc Galí. En 1998 es publica el llibre "Amadeu Casals. Aquarel·les".

   

  LES PRESENTO UNA EXTRAORDINARIA ACUARELA  DE AMADEU CASALS, REPRESENTANDO EL PUEBLO DE CADAQUES.

  UNA DE LAS ACUARELAS MAS BONITAS QUE E VISTO DE ESTE PINTOR

  FIRMADA EN EL ANGULO INFERIOR IZQUIERDO:  A CASALS

  SE PRESENTA BIEN ENMARCADO Y SU ESTADO DE CONSERBACION ES BUENO.

  MEDIDAS DE LA ACUARELA CON MARCO : 63 CENTIMETROS DE ANCHO X  49 DE ALTURA

  Y MEDIDAS DE LA ACUARELA: 43 DE ANCHO X 29,5 DE ALTURA


ANGEPE

(160)
España (Barcelona)
Mitglied seit: 03/01/2011

  Zu Favoriten hinzufügen