COMBAT PER UNA CATALUNYA AUTÒNOMA: TEXTOS D'AHIR I D'AVUI. JOSEP BENET. Bruguera, 80. 1ª Ed. Català


4 fotos COMBAT PER UNA CATALUNYA AUTÒNOMA: TEXTOS D'AHIR I D'AVUI. JOSEP BENET. BRUGUERA, 80. 1ª ED. CATALÀ (Libros de Segunda Mano - Pensamiento - Política)

 • Artikel: 1

  Zustand: Normal (mit normalen Gebrauchsspuren)


  Breve reseña: Des de la perspectiva d'una Catalunya que comença a construir la seva autonomia, en aquest llibre es recullen textos escrits des de la immediata postguerra fins després de l'aprovació de l'Estatut. Textos d'ahir, publicats -en una prova d'honestedat política i intel·lectual- tal com foren escrits. Facilitar el coneixement del pensament i el comportament al llarg d'una vida és molt important a l'hora actual (1980), quan sovint es deforma intencionadament la realitat dels fets amb finalitats partidistes i electoralistes. En aquestes planes es comprova que la ideologia i el comportament de Josep Benet s'han mantingut constants al llarg dels anys: qüestions com la unitat dels catalans, considerada imprescindible per tal de redreçar-se després de la desfeta de 1939 i reconstruir el país; el convenciment que la recuperació de les llibertats nacionals de Catalunya i del règim democràtic només s'aconseguirien amb una lluita continuada i res no ens seria donat graciosament; alhora, l'esperança en el futur. Hom podrà constatar que en l'actuació de l'autor sempre anaren aparellats el combat contra la dictadura franquista i la tasca per refer el país.

  Colección: Pensadores y Temas de Hoy nº 12.

  El libro está escrito en catalán.

  Su estado de conservación es normal, con las señales de uso y paso del tiempo normales en un libro en rústica de más de 30 años. Puede valorarse fácilmente en las fotos.

  ISBN: 84-020-6859-6

  Sobre el libro: Publicado por Editorial Bruguera, S. A. en Barcelona en enero de 1980 (en catalán, primera edición). Dimensiones: 19 x 12 cm. (2,1 cm. de grosor). Tapa blanda, rústica. 294 páginas.


Castelo

(1.012)
España (Pontevedra)
Mitglied seit: 06/12/2005

  Zu Favoriten hinzufügen